De werkplaats voor kunst en coachen ligt op Landgoed Rande en is gelegen in het buitengebied van Deventer/ Diepenveen. Midden in het bos, waar het in de zomer koel is en in de winter heerlijk warm. Dichtbij de natuur en weg van alles!

Het is een plek waar kunst en coachen, maken en professioneel ontwikkelen samenkomen.

Welkom in de werkplaats!

agenda

19 Oktober 2023 -21 Oktober 2023

Tot Zin Komen

Ben je tussen de 30 en 55 jaar oud? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt door je werk of je gezinssituatie? Ben je druk met alle ballen hoog te houden en neem je te weinig tijd voor jezelf? Heb je alles wat je wilt en twijfel je of je het misschien anders wilt en weet je niet of dat kan? Wil je er even tussenuit? Om opnieuw te bezinnen? Lees hieronder meer:

TOTZIN KOMEN oktober2023

7, 14 November & 12 December op Windesheim Zwolle

Masterclass Coachen als beeldend (maak)proces

Wat kunnen we leren van beeldende maakprocessen wanneer we coachen? Met verbeeldingskracht kunnen zaken tastbaar worden. Een beeldende werkvorm helpt de coachee om vanuit een ander perspectief naar zichzelf te kijken. Het gesprek komt via een andere handeling op de onderstroom. Tijdens deze post-hbo komen inspiratie, bewustwording en betekenisgeving aan de orde en leer je hoor je via maken, handelen en reflecteren een procesversnelling bij je coachee tot stand brengt.

Voor meer informatie en inschrijven: https://www.windesheim.nl/opleidingen/deeltijd/post-hbo/coachen-als-beeldend-maakproces


@